BIIRRTHHHDDAAYY.


Då var det visst den där dagen

... På året när man fyller år. Men det konsiga är att jag inte känner mig äldre. Dagen har i alla fall börjat bra. har fått lite presenter och så. Eller det var typ bara pengar och Bieberfever.com medlemskap! Senare kommer da granparents. Så får väll lite mer då. ha en bra dag! Random bild.KRRAAAMM

I väntan på att bli 14.

Sitter Vid twitter och lyssnar på musik. Och samtidit så rutnar jag bort. Okej inte så dramatikst men jag kommer bli ett år äldre om få se 2 timmar ca. Ser fram emot det! da gran parents kommer och så ska vi käka gott och så. men olyckligt viss är inte min bror hemma saknar honom som in helvete. Men ja han kommer hem snart. Har varit hos en kompis igår och idag länge sedan vi sågs så det var jätte trevligt. Saknat henne. Hopppas ni har det bra. Random bild på min idol under. I know but i love him.KRRAAMMMMMMMAARRRR. STORA KRAMAR.

New in

Var nere i byn och köpte ett par nya solglasögon. Ska köpa ett par till imon tror jag. Och så ska man in till staden och beställa linsundersöknings tid eller vad man säger. Palla ha glasögon mer. men kommer ändå använda dom i bland.

StockHolm.

Hej Halåååå.
Har varit i huvudstaden från i tisdag tills idag. Fett nice. Var där med  kompiss och my daddy. Shoppade, gick på grönan, åt sjukt god mat och lite till. Men ja kul har det varit.  Och imorgon så är det ju Misommarafton. Nice. Hoppas ni har haft det bra. Så hörs vi. KRAAMMII.
 

Believe

Fick äntligen hem denna fina skiva i brevlådan!♥ Awsome!

Torsday

Hej.
varit inne i stan i dag en snabbis och bara köpt detta Itunes kort. Och sen cyklat lite.  Och suttit vid datan. Imon blir det att ta den andra livmoderhalssprutan och så släpps Believe i Sverige. Så that is exited.  Ni får ha det bra! Kramiii.

SOMMARLOV MED STORT S.

DET ÄR FÖR FAN SOMMARLOV NU!
Hej. Ja nu är det sommar lov. Åkte till skolan klockan 9 idag och vi slutade väll ungefär klockan 10. Så från idag har var 8 veckor och 5 dagar där jag får göra vad jag vill! Okej inte typ röka eller dricka. Men nästan vad jag vill! Mitt hår såg ut sådär och på bilden ser ni tårtan som vi åt! Gottigt. Efter avslutninen åkte jag hem. Sen så åkte jag till ica köpte jordgubbar och två 0.5 liters cola. Det var special pris så!
Ni får hela min outfit senare i kväll.Det blev inte så bra att fota själv. Ni får ha ett bra sommmarlov. Om ni har slutat. Så syns vi imon. Eller typ ikväll! KRAM (:

Bulle

Hello.
Idag har vi haft fotbollstunering i skolan. Fett chill. Åkte hem på lunchen och åt hemma och bytte om.  Min "bulle" som det kallas så ska jag ha det imon på skolavslutningen. Och andra kläder såklart. Sorry för dålig bild btw. Och när jag kom hem så åkte jag direkt till netto och köpte glass. Sjukt gott. I morgon blir det sommar lov! Ha det bra! KRAMMIII

Sunday.

HEJ HALÅÅ MIN FINA BLÅÅ.
Okej det där lät lite random men jaja. Idag har jag haft en photshot med studtsmattan och lite vatten. Gick inte så bra som jag hade hoppats men lite bilder blev det. Fick vatten på min cam 2 gånger men Justin är stark så han klarade det utan problem! Min kamera heter Justin if you wanna know. Annars ja ätit Jordgubbar , solat och kollat på film. Ni får ha det bra! KRAMM.
p.s Bilderna över är från dagen.

1,008 K

HEEEJ. Idag fick jag 1K. På min twitter. Sjukt stolt. Min  bror sa för kanske 3 veckor sedan när jag började få mer och mer followers att jag skulle lätt ha 1K innan sommarlovet. Och här sitter jag nu. 3 dagar innan med just det.
Idag har man inte gjort så mycket. Oljat in typ trä. Fick 50 spänn så det var det väll lätt värt tog bara en halv timme. Cyklat lite och så. Och drukit cola. Tänkte sätta upp studsmattan by my own nu. Vi hörs! ciao!

.....

Jag Och en släktigskatt... Brist på bilder.
IT'S FRIDAY FRIDAY. Idag var det då sista dagen innan vi slutar eller jo vi har ju måndag också fast då ska vi bara spela fotboll och på tisdagen slutar vi! fett nice. Och som bonus idag hade jag bara en halv lektion! Sen resten av dagen gjorde jag och några andra en liten hemlis till en lärare som ska sluta. Och städat mitt skåp! Jag har städat mitt skåp , liksom det kändes som det var igår som gick runt och var sjukt rädd bara för att gå in i skolan första dagen. Sjuan har gått fort. och nu väntar åttan med mycket plugg.
Och på toppen av det så ska jag faktiskt plugga spanska i sommar. För jag har fått F i det... men Ja ni får ha en bra fortsatt fredags kväll!KRAM

Torsdagen

Hej Hallå!
Förlåt för ett sent blogginlägg. Dagen har varit seg sjukt seg. Jag vill inte gå i skolan mer. Allvarligt vi hade ett matte prov idag. Jag orkar inte och imon så har vi spanska läxförhör och jag som kommer få F i spanska ska troligviss plugga lite spanska på sommarlovet... Hallå det är imorgon och på måndag och sen på tisdag slutar vi. Tortera mig inte mer. Okej jag ska nog inte klaga för vi fick äta ostbågar och titta på film en och halv timme i dag också. Så det var ju sjukt bra.
Ja vad har ni gjort idag? (: Nu måste jag nog plugga mer spanska har typ inte pluggat ett skit.  BRA JOSEFINA BRA.
KRAM
Random maskroser.

Granma

har varit hos  min farmor i ungefär två timmar och klippt hennes gräsmatta men också fikat lite. Fick detta som tack och två hundra kronor. plus lite bullar! Brukar bara får 200 kr men när jag sa att jag tyckte om marängerna så mycket fick jag ganska mycket sånna också. Hon är bäst. Ska bara ta det lungt och chilla resten  av dagen. Ha det bra! KRAM.

All around the world!

Denna låten har varit på repeat knappen hela morgonen och en stor del av efter middagen! Repeat betyder att det är bara den som spelas hela tiden! Så ni fattar att jag har väll inst lyssnar på den 20-30 gånger bara idag! Gick upp kvart i 6 även fast vi hade sov morgon bara för att få den först! Men det visade sig att den hade släppts tidigare på natten runt 2-3 tror jag. men jag köpte den i alla fall!
Vad händer mer i dag då? Jo det är min pappas födelsedag! Så vra uppe och sjöng med honom och lite sånt. Varit i skolan där vi har bara cyklat hela dagen. Sjukt segt.  Snart så ska man ha lite vardagslyx med familjen för att det då är pappas födelsedag! Lamm och rabarberpaj! inte på samma gång då! Ha det bra! KRAM.

I'm happy

Ja jag är ganska glad. Eller jag var hyper glad för typ två timme sen. Så här såg det ut för ungefär 2h sendan på min twitter.
Nej jag är inte normal. Så vad har jag gjort mer idag. Jo gått i skolan haft flexredovisning hela dagen så det var chill. Sen kommit hem suttit vid datorn och cyklat lite. Imorgon blir det att cykla med skolan hela dagen! Ingen vanlig skoldag! Sjukt najs nu när det BARA ÄR 8 DAGAR KVAR! Ja det var väll allt för mig! KRAMAR!

Bieber Hylla

Min Bieber hylla som jag fixade idag. Blev sjukt nöjd! Hyllan från ikea för typ 29 kronor. sjukt billigt. Idag har jag städat tvättat mammas bil och lite sånt.  Och bara tagit det lungt. i kväll blir det bigbrother final! Wiho! Ska bli kul att se vem som vinner i år. Ja ni får ha det bra! Jag ska städa det sista nu! Kraammii.

Saturday.

Halsband Cubus 99 ;-
En av dom tre sakerna som jag shoppade idag. Dom andra var spännen och en hylla till mina bieber saker som ni förhoppingsviss får se imon när jag har satt upp den på väggen. Var då i staden med mamma och handlade lite. Och städat. man hittar så mycket typ 2 klännigar som jag bara har glömmt bort att jag har.
Halsbandet ska föressten vara en del av min skolavslutningsoutfit tilll den 12 juni. Ni kommer få se hela outfiten dagen då jag slutar , spännade. Nu ska jag nog ner och handla godis elelr chips eller bara lakrisal. Vi får se.
Och om ni vill veta så sålde min idol ut MADISO SQUARE GARDEN PÅ 30 SEC IDAG. 30 SEKUNDER. SJUKT STOLT. Ni får ha det bra nu! Kramar!♥

Viernes

Hej Allihopa!
Idag är det då fredag. Fett nice jao. Sitter i mitt rum  lyssnar på bieber och äter mintugummi. Sitter vid twitter också såklart. Idag har man inte gjort så mycket varit i skolan igen. haft spanska , idrott , bild och nyheter så det var ganska chill. Hoppas ni har haft det bra. KRAM.
Random halv gammal bild som jag tog för några veckor sedan.